Implementare Plata Online

Primaria orasului Popesti-Leordeni prin Directia de Impozite si Taxe locale va lansa o noua modalitate de plata a impozitelor si taxelor. In acest scop tuturor contribuabililor, persoane fizice si persoane fizice autorizate, inregistrati in baza de date a primariei le vor fi atribuite credentiale (user si parola) cu care se vor putea autentifica in vederea efectuarii platilor pe site-ul www.platesconline.ro.

3 Comentarii

  1. Marius Iovan

    speram ca vom putea sa facem plata si prin intermediul ghiseul.ro, nu doar prin aceasta platforma ciudata. de cel putin doi ani s-a inceput procedura de plata online a impozitelor si daca doar acesta este rezultatul acestei proceduri, ma declar dezamagit.

  2. Private Investor

    Firma care deține platforma cea ciudată de plăți și care se adresează exclusiv Primăriilor, NU e inregistrata la ANSPCDD, deși prelucreaza datele personale ale contribuabililor… Deși NU prestează încă nici un serviciu de plăți electronice pentru ditlppl.ro (TAXE LOCALE POPESTI_LEORDENI), colectează totusi, în continuare date personale… Și bineinteles, pot fi reclamați la ANSPCDD numai de către părțile vătămate, iar asta numai după ce părțile vătămate s-au adresat fără succes fimei… Ce trebușoară face aici Primăria ??? Ghicește cineva ?

  3. Alina

    Eu am platit anul trecut prin aceasta platforma oferita de Popesti Leordeni, si a fost ok, evidenta tuturor bunurilor. Eu sunt multumita.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.